SHAAAANNNAAA!

HALLÅÅÅ BLOGGEEENN!
Hur står det nya året till, börjat bra ? :)

Jag tänkte testa att blogga igen, aldrig något jag gjort seriöst men kanske det funkar iår, så man blir lika rik och fin som Kenza, vettu - man vet ju aldrig :D

Men eftersom jag inte rört bloggen på över ett år så tänkte jag uppdatera mitt liv för en heeel del har hänt ..

Heter fortfarande Tina och är hela 19 nu, snart 20 .. Usch, vartifrån hyr man rullator ?
Flyttade i September in till en kompis som bor i Helsingfors och vi letade efter ny fin, lite större lägenhet och det fick vi, vi flyttade i Oktober/November (?) och här sitter jag i min soffa nu.
Sweeet, hon som jag bor med heter Vanessa och är jääätte jobbig, men vi har roligt ihop, och det är väl det viktigaste ?

Eftersom jag har gått i skola nu i 3år så blev jag färdig i December, jaa - jag var lite lat av mej, och nu är jag kock :)
Men jag tröttnade inte på studierna ännu, i somras så hittade jag en annons i tidningen Metro, den finns väl i Scweden också?, och där stog "Hej, vill du bli barmästare? Kontakta mej för mera information. blablabla Prakticum" DUDE! Prakticum är ju min skola :o Såå - jag ringde dit, fick plats i gruppen och nu ska jag då alltså bli barmästare, Hur coolt är inte det ?
Och eftersom det hela ska gå ut på olika praktiker på olika ställen så sökte jag till en nattklubb här i Helsingfors och WIPS, jag fick jobbet! Och hur coolt är inte det då ?

Jag sitter fortfarande ihop med min lilla kära Max också, och vi har varit tillsammans nu i 2½år, kanske lite på ..
Och vi trivs som vi har det, han har sin lägenhet och jag har min, halva :D ..
Men en vacker dag så kanske vi flyttar ihop, vi har inte bråttom någonstanns, sköönt :)

Okei, större saker har det väl inte hänt.
Men ett stort steg in på vuxenlivet har man tagit och det känns fel .. Vill bara 15 igen och  rocka loss och leva på mamsens pengar men .. äh, får väl bli rik på ett lr annat sätt :)



Kocken Tina .. ?


RSS 2.0